Maaltijdservice Oostmalle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostmalle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Oostmalle? Via onze tool doorzoekt u snel en simpel alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,60 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen of Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijddienst in Oostmalle ontvangt u heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMalle
ReactieSpeciaal voor ouderen
Postcode2390
Prijs per gerecht€5,97
Populaire maaltijdSnijbonen met een kipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Oostmalle

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Oostmalle. Neem bijv. belangrijke aanbieders als Foodbag of 15Gram. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van instanties en wijkrestaurants. Elke organisatie heeft weer een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u de bezorgdiensten rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er dieetwensen zoals bijvoorbeeld gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Oostmalle? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostmalle. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als snoepjes en snijworst. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Oostmalle vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Oostmalle? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele soorten maaltijden die aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Op deze pagina ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Malle. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostmalle voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Ossenstaartsoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Slagroom achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Malle voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in jus

Plekken in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oostmalle bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk professionele aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden doorgaans bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met pakweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst of Penne Pesto Kip Wokgroenten. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oostmalle. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit