Maaltijdservice Westmalle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westmalle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Westmalle? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u probleemloos alle leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,80 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Speklapje met vleesjus, gebakken aardappelen, bloemkool en Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Westmalle beschikt u over complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteMalle
ErvaringUniek voor senioren
Postcode2390
Prijs per gerecht€5,98
Vaak gekozen maaltijdBabi ketjap, mihoen goreng

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Westmalle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Westmalle. Bijvoorbeeld erkende bezorgers als Ekomenu en Wink. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor allerlei instellingen en restaurants. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Westmalle? Geen probleem! Nogal wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westmalle. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Daarmee bestelt u snel de supermarktartikelen als muesli of volle yoghurt. Doorgaans kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Westmalle vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Westmalle? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die passen bij uw uw wensen en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Hieronder vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Malle. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westmalle voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel bestelt u vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Stamppot boerenkool met worst kan je kopen vanaf €5,9.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Sinaasappel mousse als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Malle voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Andijviestamppot, speklapje
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Gehakt in kappertjessaus

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westmalle regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type seniorenmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en kies er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De gerechten worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 90+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Stoofpotje rundvlees en Hachee met rodekool en witte rijst. Zodoende ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Westmalle. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit