Maaltijdservice Laarne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laarne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Laarne? D.m.v. maaltijdbutler.be vindt u overzichtelijk alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,40 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie of Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Laarne ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLaarne
RecensieVoordelig uitproberen
Postcode9270
Maaltijd prijs€6,58
Meest gekozen maaltijdKreeftensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Laarne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Laarne. Bijvoorbeeld erkende leveranciers als Prego of Delhaize. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf biedt zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze pagina kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Laarne? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laarne. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als desembrood rogge en pate’s. Meestal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Laarne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Laarne? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en diëten/allergieën. Neem nu Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Laarne. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laarne voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is er al vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,65.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Koude vruchtensoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Pistache ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Laarne voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Chicken Lunges
 • Nasi kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Laarne regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden worden altijd geleverd door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst en Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Laarne. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente