Maaltijdservice Lebbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lebbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Lebbeke? Geholpen door onze tool bekijkt u gemakkelijk alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,95 per keer. Genieten van Omelet in champignonsaus en Chili sin carne? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Lebbeke smult u weer van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLebbeke
ReactieAantrekkelijk proefpakket
Postcode9280
Maaltijd prijs€6,59
Maaltijd-topperBloemkoolsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Lebbeke

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Lebbeke. We hebben het over populaire aanbieders als Delhaize en/of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante aanbieders en wijkrestaurants. Elke aanbieder biedt een “eigen” menu en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lebbeke? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lebbeke. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hanteren ook een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop men moeiteloos praktische of verse producten als dieetproducten of snijworst. Meestal gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lebbeke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Lebbeke? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei mogelijkheden die rijmen met uw wensen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Lebbeke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lebbeke voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli bestelt u vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen bestelt u vanaf €6,3.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Spinaziesoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Irish coffee na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Lebbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hollandse hachee
 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Een pizza hawai
 • Bami kip saté

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lebbeke aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type thuismaaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Gehaktballetjes in uienjus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Lebbeke. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente