Maaltijdservice Lennik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lennik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lennik? Met behulp van maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per maal. Flink uitpakken met Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel of Chili con carne, gehakt, rijst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Lennik ontvangt u uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLennik
ReactieIdeaal voor mijn ouders
Postcode1750
Maaltijd prijs€5,55
Vaak bestelde maaltijdKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lennik

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Lennik. We hebben het over landelijke bezorgers als Meal-Story of Traiteur Goossens. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor allerlei partijen en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bedrijven probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lennik? Er kan meer dan u denkt! Veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lennik. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel organisaties faciliteren daarnaast een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u probleemloos verse of handige boodschappen als abrikozenjam en huzarensalade. Doorgaans zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lennik vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Lennik? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele dieet. Wat te denken van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Lennik. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lennik voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een warme dagschotel als Asperge à la crème. Aardappelschijfjes met peterselie kunt u al bestellen vanaf €5,8.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Gamjatang, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Crêpe suzette om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lennik voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Aspergesoep vg
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Kiptajine

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lennik bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor type bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Check vooral het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men direct een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden dikwijls aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met circa 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Heldere boerengroentesoep of Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen. Zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lennik. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente