Maaltijdservice Elewijt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elewijt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Elewijt? Aan de hand van onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,60 per keer. Flink uitpakken met Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel of Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Elewijt smult u weer van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteZemst
Waarom bestellen?Heldere instructies
Postcode1982
Maaltijd prijs€6,59
Nummer 1-maaltijdKreeftensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Elewijt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Elewijt. U kunt denken aan belangrijke leveranciers als HelloFresh of Lidl. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende organisaties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf hanteert een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze vergelijker kan u daarom de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Elewijt? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elewijt. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere firma’s bieden ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval koop men snel broodnodige boodschappen als groenteburger of vleeswaren. Normaliter zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Elewijt vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Elewijt? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of heeft u liever een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. Wat dacht u van Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Zemst. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elewijt voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door zaken als de leverancier, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kan je kopen vanaf €4,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rode bieten met gekookte aardappel en een speklap kan je kopen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Rundvleessoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Tartufo als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Zemst voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Babi ketjap, bami

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elewijt bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men overzichtelijk opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 25 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Elewijt. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit