Maaltijdservice Blicquy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blicquy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Blicquy? Middels de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos alle aanbieders in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,20 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gekookte aardappels of Gestoofde vis, gemengde groenten en gekookte aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Blicquy beschikt u over verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
RecensieVeel variëteit in gerechten
Postcode7903
Prijs per gerecht€5,79
Maaltijd-topperPannenkoeken; met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Blicquy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Blicquy. Denk dan aan populaire leveranciers als HelloFresh en 0. Maar ook lokaal zien we tal van instanties en zorginstellingen. Elke optie heeft weer zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Dankzij deze pagina kunt u dus de bedrijven overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Blicquy? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blicquy. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers voorzien in een premium boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt u direct nuttige boodschappen zoals afwasmiddel en koffiemelk. Doorgaans zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Blicquy vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Blicquy? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene mogelijkheden die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Denk maar aan Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree? Aan de hand van deze website bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Leuze-En-Hainaut. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blicquy voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is er al voor €4,3.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel is beschikbaar vanaf €7,05.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een lekker bijgerecht en een toetje als Irish Coffee mousse achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Varkenssaucijs in jus
 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Gekookte aardappels
 • Parijse worteltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blicquy aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden steeds vaker geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree en Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst. Zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Blicquy. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit