Maaltijdservice Chapelle-À-Oie

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Chapelle-À-Oie voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Chapelle-À-Oie? Middels deze pagina treft u probleemloos alle firma’s in uw regio! Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €3,80 per keer. Smullen van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Chapelle-À-Oie hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteLeuze-En-Hainaut
ReactieVaste bezorgdagen
Postcode7903
Gemiddelde prijs€5,8
Vaak gekozen maaltijdPannenkoeken met spek

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Chapelle-À-Oie

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Chapelle-À-Oie. Neem veel gekozen bezorgers als Dienstenthuis.be of Viangro. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante instellingen en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft weer een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er menu-voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Chapelle-À-Oie? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Chapelle-À-Oie. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt men moeiteloos de supermarktartikelen als leverworst of toiletpapier. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Chapelle-À-Oie vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Chapelle-À-Oie? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden allerlei soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensen voedingspatroon. Neem nu Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Leuze-En-Hainaut. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Chapelle-À-Oie voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,55.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Czernina, iets te drinken en iets fris zoals Crema catalana achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Leuze-En-Hainaut voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundvlees in tijmsaus
 • Venkelsoep met dille
 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Verse worst in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Chapelle-À-Oie regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk type maaltijdservice past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste dienstverleners werken met een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Spaghetti met broccoli. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is essentieel. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of misschien vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Chapelle-À-Oie. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit