Maaltijdservice Liedekerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Liedekerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Liedekerke? Door middel van deze website vindt u gemakkelijk alle bedrijven in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €3,70 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree en Kipschnitzel met boontjes en satesaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Liedekerke smult u weer van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteLiedekerke
ReactieGeen gedoe meer
Postcode1770
Gemiddelde kosten€5,58
Vaak gekozen maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Liedekerke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Liedekerke. Denk aan belangrijke bedrijven als Traiteur Goossens en/of Delimeal. Maar ook lokaal zijn er verscheidene instanties en verswinkels. Iedere optie levert een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van onze tool kunt u de firma’s probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Liedekerke? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Liedekerke. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men gelijk broodnodige boodschappen als volle melk of salades. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Liedekerke vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Liedekerke? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel menu’s die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eventuele dieet. Neem nu Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli? Onderstaand ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Liedekerke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Liedekerke voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door o.a. de organisatie, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje bestelt u vanaf €3,65.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kip Andorra schotel is beschikbaar vanaf €6,8.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Hot pot, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Vanille ijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Liedekerke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Kippensoep

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Liedekerke aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort bezorgmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 maaltijden. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen en Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of misschien vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Liedekerke. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit