Maaltijdservice Opwijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Opwijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Opwijk? Door middel van onze vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,90. Ouderwets genieten van Rundstong Madeirasaus Puree en Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Opwijk geniet u van uitstekende maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOpwijk
ReactieNaar mijn verwachtingen
Postcode1745
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,54
Vaak gekozen maaltijdZalm in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Opwijk

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Opwijk. Neem erkende bedrijven als Delhaize of Prego. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij uitstekende initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf levert een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze pagina kan u de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Opwijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Opwijk. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor haalt u snel de supermarktartikelen als desem naturel en oude kaas. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Opwijk vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Opwijk? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse opties die passen bij uw uw eisen en voedingsadvies. Wat dacht u van Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees of Dieet Gentse Waterzooi? Verderop ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Opwijk. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Opwijk voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van aspecten als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is er al voor €4,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €4,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,05.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Erwtensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Zabaglione om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Opwijk voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Runderbouillon
 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Uiensoep

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Opwijk aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners geven een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt altijd bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Babi pangang en Runderlapje in champignonsaus. Zo kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Opwijk. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente