Maaltijdservice Deftinge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deftinge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Deftinge? D.m.v. deze website bekijkt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,80 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Nasi goreng, quorn, satésaus of Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Deftinge profiteert u van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLierde
RecensieGeen minimale afname
Postcode9570
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,09
Populaire maaltijdGekarameliseerde witlof

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Deftinge

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Deftinge. Bijvoorbeeld grote aanbieders als Marley Spoon en/of Spar. Maar ook lokaal zijn er allerlei aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke optie wordt bestempeld door een heel eigen keuken en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u de aanbieders gemakkelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen als bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Deftinge? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deftinge. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt men zonder moeite de boodschappen zoals volle yoghurt of volle melk. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Deftinge vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Deftinge? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei leveranciers die voldoen aan uw situatie en mogelijke diëten. Neem nu Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen of Gentse Waterzooi? Op deze pagina treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lierde. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deftinge voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes bestelt u vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Tomatensoep is er al vanaf €7,45.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Miyeok guk, een gezonde salade en een dessert als Rijstebrij om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lierde voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Deftinge regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men gemakkelijknog een bestelling doen. Meestal kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt in de regel tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak één maaltijd per dag. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Spaghetti bolognese en Zalmfilet in zoete mosterdsaus. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, lactosevrij, natriumarm of juist vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Deftinge. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit