Maaltijdservice Lierde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lierde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lierde? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,90 per persoon. Smullen van Macaronischotel bolognese en Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Lierde profiteert u van heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLierde
RecensieAandacht en passie
Postcode9570
Maaltijd prijs€6,7
Meest gekozen maaltijdRunderbouillon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Lierde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Lierde. U kunt denken aan erkende firma’s als Prego en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende instanties en verswinkels. Iedere service hanteert zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u daardoor de organisaties snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Lierde? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lierde. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers voorzien in een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u snel de supermarktartikelen als crackers en leverworst. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Lierde vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Lierde? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel menu’s die matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Macaroni Ham Kaassaus? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Lierde. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lierde voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie kan je kopen vanaf €5,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie kunt u al bestellen vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kerriesoep, een stukje fruit en een toetje als Taart achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lierde voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Macaroni met kaas
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Rabarbercompote
 • Aspergesoep vg

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lierde aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De gerechten worden altijd bezorgd middels een lokale leverancier in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSnijbonenstamppot met slavink en jus en Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lierde. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente