Maaltijdservice Hemelveerdegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hemelveerdegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Hemelveerdegem? Via www.maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,25 per gerecht. Aan tafel voor Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Hemelveerdegem geniet u van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLierde
RecensieTelefonische klantenservice
Postcode9571
Gemiddelde menuprijs€5,11
Vaak gekozen maaltijdVarkensprocureur in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Hemelveerdegem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Hemelveerdegem. Bijvoorbeeld populaire organisaties als HelloFresh en 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van instellingen en speciale eetpunten. Iedere optie onderscheidt zich door een heel eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze vergelijker kunt u de services gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Hemelveerdegem? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hemelveerdegem. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere firma’s bieden ook een handige boodschappendienst voor senioren. Zo haalt men probleemloos praktische of verse producten als magere kwark of eieren. Vaak gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Hemelveerdegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Hemelveerdegem? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een hoop bezorgmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Lierde. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hemelveerdegem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,65.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Tomatensoep, een gezonde salade en een toetje als Dulce de leche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Lierde voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Zalmfilet in mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hemelveerdegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden worden meestal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met gemiddeld 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Penne, champignonragout, broccoli en Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is essentieel. Diverse senioren of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hemelveerdegem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit