Maaltijdservice Sint-Maria-Lierde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Maria-Lierde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Maria-Lierde? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,35 per persoon. Aanschuiven voor Rundergehaktbal met jus en hutspot of Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Maria-Lierde hebt u toegang tot complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLierde
Recensie100% flexibel
Postcode9570
Prijs per maaltijd€5,1
Meest gekozen maaltijdMacaroni-gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Maria-Lierde

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Maria-Lierde. We hebben het over populaire organisaties als HelloFresh en/of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie heeft weer een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Maria-Lierde? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Later worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Maria-Lierde. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders bieden ook een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u eenvoudig praktische of verse producten als ontbijtproducten of leverworst. Niet zelden zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Maria-Lierde vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Sint-Maria-Lierde? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze menu’s die aansluiten bij uw eisen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree? Hieronder bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Lierde. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Maria-Lierde voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep is er al voor €5,5.
 • Een warme dagschotel als Speklapje in jus bestelt u vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, een stukje fruit en voor de volledigheid een Flensjes om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lierde voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Maria-Lierde aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De (warme) maaltijden wordt veelal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook en Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Maria-Lierde. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit