Maaltijdservice Westvleteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westvleteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Westvleteren? Via onze tool ontdekt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,15. Smullen van Doperwtensoep en Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Westvleteren profiteert u van vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteVleteren
BeoordelingRuime keuze
Postcode8640
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,14
Vaak gekozen maaltijdSpaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Westvleteren

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Westvleteren. Denk dan aan grote partijen als Vlotter en/of Foodbag. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij heeft zo een “eigen” productaanbod en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Westvleteren? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westvleteren. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee bestelt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals honing of grillworst. Vaak gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Westvleteren vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Westvleteren? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn veel verschillende mogelijkheden die aansluiten bij uw situatie en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Lasagne Bolognese of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Via onze vergelijker vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Vleteren. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westvleteren voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al bestellen vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €4.
 • Een warme dagschotel als Kippenbout à la bonne femme wordt al bezorgd vanaf €6,65.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kreeftensoep, iets te drinken en iets fris zoals Pistache ijs als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Vleteren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Prei a la creme
 • Appelpannenkoek
 • Wild Crunches

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westvleteren bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Runderlever in saus. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij en niet te vergeten vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Westvleteren. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit