Maaltijdservice Steendorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steendorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Steendorp? Met behulp van deze website treft u moeiteloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Couscous, kip, mergueze worst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Steendorp hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteTemse
RecensieUitsluitend verse producten
Postcode9140
Gemiddelde menuprijs€6,23
Nummer 1-maaltijdGebakken witvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Steendorp

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Steendorp. Neem populaire aanbieders als Dienstenthuis.be of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er interessante instellingen en slagerijen. Elke organisatie heeft zo een heel eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Steendorp? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steendorp. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men snel verse of handige boodschappen als volle melk en afbak pistolet meergranen. Doorgaans zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Steendorp vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Steendorp? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Hieronder achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Temse. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Steendorp voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenworst Spinazie Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix is verkrijgbaar vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bonensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Flensjes om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Temse voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Varkens-groenteschotel
 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Shoarma met zuurkool
 • Varkenssteak in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Steendorp aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice matcht met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden vaak bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke services gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVegetarische balletjes in saus en Slavink in jus met stamppot snijbonen. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of juist veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Steendorp. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit