Maaltijdservice Elversele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elversele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Elversele? Aan de hand van onze vergelijker vindt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €3,85 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst of Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Elversele hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteTemse
ReactieVlees, vis, en vega
Postcode9140
Maaltijd prijs€6,22
Geliefde maaltijdPrei a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Elversele

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Elversele. Bijvoorbeeld populaire partijen als Delimeal of Okay. Maar ook in de buurt bestaan er tal van partijen en verswinkels. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen aanbod en voorwaarden. Via onze vergelijker kan u daarom de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Elversele? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elversele. Een prima oplossing voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt men zonder moeite broodnodige boodschappen als krentenbrood en appels. Normaliter gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Elversele vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Elversele? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit vele opties die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie en Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Onderstaand bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Temse. Overweeg ook altijd het proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elversele voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes vindt u vaak al vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,2.
 • De daghap voor ouderen als Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng bestelt u vanaf €6,7.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, iets te drinken en iets lichts zoals Anmitsu om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Temse voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Rundergehaktbal in jus
 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Spaghetti bolognese

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elversele bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let goed op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u elke dag een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Groenteburger, prei, aardappelen of Spagheti carbonara. Handig, want zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of juist koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Elversele. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit