Maaltijdservice Schorisse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schorisse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Schorisse? D.m.v. maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,40 p.p. Aan tafel voor Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree en Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Schorisse smult u weer van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMaarkedal
ErvaringVetbeperkt
Postcode9688
Prijs per gerecht€5,48
Vaak bestelde maaltijdGehakt, prei, aardappelpuree

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Schorisse

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Schorisse. Denk aan interessante organisaties als Meal-Story of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich interessante instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door z’n eigen aanbod en voorwaarden. Met behulp van onze tool kan u de leveranciers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Schorisse? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schorisse. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals huishoudelijke artikelen en afbak broodmandje. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Schorisse vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Schorisse? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse bezorgmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wat dacht u van Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Aan de hand van deze website ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Maarkedal. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schorisse voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool kan je kopen vanaf €4,2.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pastaschotel met spinazie bestelt u vanaf €6,9.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Minestronesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Fraises Wilhelmine als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Maarkedal voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Spareribs met patat en salade
 • Varkenshaas boontjes schotel
 • Nasi goreng, quorn, satésaus
 • Procureurlapje met groenten
 • Gehaktballetjes in uienjus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schorisse regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u supersnel nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd geleverd aan huis door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst en Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Schorisse. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit