Maaltijdservice Humain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Humain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Humain? Dankzij www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €3,50 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in tijmsaus en Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Humain profiteert u van verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
ReactieSmakelijk en gezond eten
Postcode6900
Maaltijd prijs€5,56
Meest gekozen maaltijdHeldere vermicellisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Humain

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Humain. Neem bijv. populaire partijen als Meal-Story en Viangro. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene instanties en restaurants. Elke service levert een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze pagina kan u daarom de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Humain? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Humain. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Op die manier koop u eenvoudig de boodschappen zoals halfvolle melk en sappen. Vaak zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Humain vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Humain? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei leveranciers die passen bij uw uw situatie en diëten/allergieën. Neem nu Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Op maaltijdbutler.be ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Marche-En-Famenne. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Humain voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €4,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalm in roomsaus bestelt u vanaf €5,8.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bloemkoolsoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Aardbeien ijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Reepjes kalkoenvlees in saus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Humain regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor thuis worden in de regel bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Rundersaucijs in jus en Gewokte spinazie. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Humain. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit