Maaltijdservice Musson

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Musson voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Musson? Aan de hand van onze tool bekijkt u moeiteloos alle leveranciers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,05 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst en Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Musson beschikt u over ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMusson
ErvaringBespaart me veel tijd
Postcode6750
Prijs per gerecht€4,97
Vaak bestelde maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Musson

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Musson. Denk aan landelijke firma’s als Smartmat en Carrefour. Ook binnen de gemeente bestaan er prima instanties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder hanteert een “eigen” type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u dus de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Musson? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Musson. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen gedaan door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u probleemloos nuttige boodschappen zoals katenspek of volle yoghurt. Meestal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Musson vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Musson? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn relatief veel type aanbieders die kloppen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Neem nu Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Musson. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Musson voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €4,35.
 • De daghap voor ouderen als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst kan je kopen vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Champignonsoep, een extra salade en iets lichts zoals Yoghurtijs als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Musson voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Reepjes kalkoenvlees in saus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Musson aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor categorie maaltijdservice in overeenkomst is met uw eisen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en selecteer er een. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers werken met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans kan dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De menu’s worden meestal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten draagt bij aan uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Musson. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente