Maaltijdservice Saint-Léger

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Léger voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Léger? Middels onze tool doorzoekt u eenvoudig alle firma’s die aan huis leveren. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,40. Smullen van Gegrilde kippenpoot of Sucade Hollandaise? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Saint-Léger ontvangt u verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteSaint-Léger
Waarom bestellen?Een verademing
Postcode6747
Gemiddelde kosten€4,96
Populaire maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Saint-Léger

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Saint-Léger. U kunt denken aan landelijke bezorgers als Meal-Story en/of Home Cuisine. Maar ook in de buurt ontstaan er interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke partij heeft zo zijn eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze website kan u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van dieetwensen als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Léger? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Léger. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als kipfilet en halfvolle yoghurt. Normaliter gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Saint-Léger vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Saint-Léger? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit velerlei soorten maaltijden die matchen met uw wensen en eventuele dieet. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Groentesoep Met Balletjes? Op deze pagina vindt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Saint-Léger. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Léger voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree is er al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt bestelt u vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Kruudmoes met gortepap kan je kopen vanaf €7,2.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, extra groenten en iets lichts zoals Pap om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Saint-Léger voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Gehakt, prei, aardappelpuree

Steden in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Léger aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd past bij uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Vaak doet u dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of online. De thuismaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 menu’s. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook of Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of juist veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Saint-Léger. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente