Maaltijdservice Rouvroy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rouvroy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Rouvroy? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Nu al voor €4,15 per persoon. Aanschuiven voor Chicken Lunges of Kippenbout. Bonne femme? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Rouvroy profiteert u van smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteRouvroy
RecensieLekkere maaltijden + gezond
Postcode6767
Maaltijd prijs€4,99
Vaak gekozen maaltijdRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Rouvroy

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Rouvroy. Neem landelijke services als Viangro en/of Yumbel. Ook in deze plaats zelf zijn er uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Elke partij onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de leveranciers probleemloos op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Rouvroy? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rouvroy. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven beschikken over een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt u gelijk broodnodige boodschappen als achterham of zoetwaren. Normaliter gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rouvroy vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Rouvroy? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit talloze thuismaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Dieet Blinde Vink Puree Met Prei? Onderstaand vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Rouvroy. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rouvroy voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als de organisatie, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei is er al voor €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Bami babi pangang kunt u al bestellen vanaf €6,7.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, extra groenten en voor de volledigheid een Pap achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Rouvroy voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Gegrilde groentenmix in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rouvroy aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat via de telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Hutspot met hachee of Kipragout met Parijse wortelen. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, zoutarm en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Rouvroy. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente