Maaltijdservice Merchtem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merchtem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Merchtem? Via onze tool achterhaalt u supersnel alle firma’s die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,80 per maal. Genieten van Stamppot boerenkool of Sukadelapje in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Merchtem hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteMerchtem
RecensieNiet meer naar de winkel
Postcode1785
Prijs per maaltijd€5,6
Vaak gekozen maaltijdStamppot boerenkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Merchtem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Merchtem. We hebben het over veel gekozen organisaties als Traiteur Goossens of 0. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima aanbieders en zorginstellingen. Iedere service heeft zo een eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Merchtem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merchtem. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u gelijk de supermarktartikelen als salades en kwark. Gewoonlijk gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Merchtem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Merchtem? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit diverse seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Merchtem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merchtem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs komt tot stand door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is beschikbaar vanaf €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al voor €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Boerengehaktschotel met aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Tom kha kai, een stukje fruit en voor de volledigheid een French coffee om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Merchtem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Linzensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merchtem aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw leefpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices hebben een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden meestal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, glutenvrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Merchtem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente