Maaltijdservice Vorselaar

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vorselaar voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Vorselaar? Geholpen door deze pagina ontdekt u supersnel alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,15 per gerecht. Flink uitpakken met Broccoli rollade schotel of Kipfilet? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Vorselaar ontvangt u verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteVorselaar
ReactieGezond, goed en lekker
Postcode2290
Prijs per gerecht€5,89
Meest gekozen maaltijdPannenkoeken; met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Vorselaar

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Vorselaar. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Prego en Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau zien we verscheidene aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Vorselaar? Geen probleem! Meer en meer cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vorselaar. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee krijgt men snel nuttige boodschappen zoals vleeswaren en jam. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Vorselaar vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Vorselaar? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal soorten maaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Via onze vergelijker bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Vorselaar. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vorselaar voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Rundstong Madeirasaus Puree kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot wordt al bezorgd vanaf €6,55.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Consommé, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Custard om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Vorselaar voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Rundvlees in jus
 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Aardappelpuree
 • Bloemkoolsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vorselaar regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal kan dit door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De menu’s worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Ajam pangang, nasi goreng. Handig, want zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vorselaar. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit