Maaltijdservice Schore

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schore voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Schore? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,20 p.p. Flink uitpakken met Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes en Tartaartje met uiensaus, snijbonen en gebakken aardappelblokjes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Schore hebt u toegang tot voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
BeoordelingIdeaal voor mijn ouders
Postcode8433
Maaltijd prijs€6,45
Vaak bestelde maaltijdGehaktballetjes in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Schore

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Schore. Neem landelijke firma’s als Ekomenu en 0. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei partijen en slagerijen. Iedere service hanteert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze tool kan u daardoor de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Schore? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schore. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt u snel de boodschappen zoals volle yoghurt en halfvolle vanille yoghurt. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Schore vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Schore? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die kloppen met uw omstandigheden en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Spaghetti Carbonara of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Hieronder treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Middelkerke. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schore voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree bestelt u vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Bloemkool met rundvlees schotel wordt al bezorgd vanaf €6,75.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Aardbeien ijs achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schore aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices geven een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden meestal geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 15 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Groentesoep met balletjes of Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie. Zo ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Schore. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit