Maaltijdservice Moeskroen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moeskroen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Moeskroen? D.m.v. deze pagina bekijkt u probleemloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,00 p.p. Aanschuiven voor Schnitzel pepersaus en Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Via de maaltijddienst in Moeskroen beschikt u over heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMoeskroen
RecensieNaar mijn verwachtingen
Postcode7700
Gemiddelde menuprijs€5,55
Geliefde maaltijdKibbeling met kruidendip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Moeskroen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Moeskroen. Denk dan aan veel gekozen services als Delimeal en/of Delimeal. Maar ook lokaal kunt u terecht bij uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Iedere optie hanteert een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Moeskroen? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moeskroen. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven voorzien in een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor koop u eenvoudig praktische of verse producten als kwark en thee. Veelal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Moeskroen vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Moeskroen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en voedingsadvies. Wat dacht u van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Moeskroen. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moeskroen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt af van factoren als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Verse worst met jus. Rode kool met appeltjes. Aardappelpuree bestelt u vanaf €6,35.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Bamisoep, iets te drinken en een dessert als Dame blanche om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Moeskroen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moeskroen bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt vaak bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met circa 25 menu’s. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin en Gemengde groenteschotel. Hierdoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Moeskroen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente