Maaltijdservice Ciply

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ciply voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ciply? Aan de hand van maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle leveranciers in de buurt! Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,70. Aanschuiven voor Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree en Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Ciply smult u weer van vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
Waarom bestellen?Veilig betalen (ideal + incasso)
Postcode7024
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,44
Geliefde maaltijdBabi ketjap, bami

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ciply

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Ciply. We hebben het over belangrijke partijen als Traiteur Goossens of 0. Ook binnen de gemeente zijn er verschillende instellingen en speciale eetpunten. Elk bedrijf heeft zo een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze website kunt u de services rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ciply? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ciply. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers bieden ook een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men direct nuttige boodschappen zoals hopjesvla of achterham. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Ciply vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Ciply? Of heeft u liever vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei leveranciers die kloppen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Hieronder achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Mons. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ciply voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Groentesoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • Een daghap aan huis als Vissticks met groenten kunt u al bestellen vanaf €6,65.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Ramen, iets te drinken en iets fris zoals Vanille mousse als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ciply regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men probleemloos opnieuw bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsGekruide speklap en Pannenkoeken met appelvulling. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ciply. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit