Maaltijdservice Mont-Saint-Guibert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mont-Saint-Guibert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Mont-Saint-Guibert? Geholpen door onze vergelijker vindt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,60. Genieten van Gehakt in kappertjessaus of Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Mont-Saint-Guibert smult u weer van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteMont-Saint-Guibert
ReactieVerlicht de mantelzorg
Postcode1435
Gemiddelde prijs€5,31
Geliefde maaltijdKipfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Mont-Saint-Guibert

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Mont-Saint-Guibert. Denk dan aan grote partijen als Colruyt en Marley Spoon. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei organisaties en sociale voorzieningen. Iedere service hanteert een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze vergelijker kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Mont-Saint-Guibert? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mont-Saint-Guibert. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal services hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u zonder moeite broodnodige boodschappen als rauwe ham en afbak donker meergranen broodjes. Dikwijls gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mont-Saint-Guibert vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Mont-Saint-Guibert? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt denken aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel? Onderstaand achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Mont-Saint-Guibert. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mont-Saint-Guibert voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door zaken als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kan je kopen vanaf €3,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, iets te drinken en iets lichts zoals Dame blanche ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Mont-Saint-Guibert voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Preiroomsoep
 • Wokgroenten
 • Tomatensoep
 • Kipfilet
 • Stamppot boerenkool met worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mont-Saint-Guibert bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden worden in de regel bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Witlofschotel met ham en kaas. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Mont-Saint-Guibert. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente