Maaltijdservice Flawinne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Flawinne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Flawinne? Door middel van maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle bezorgers in de buurt! Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,80 per persoon. Flink uitpakken met Kippensoep of Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Flawinne krijgt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
ReactieProefbestelling mogelijk
Postcode5020
Gemiddelde kosten€5,06
Populaire maaltijdKip in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Flawinne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Flawinne. We hebben het over veel gekozen bezorgers als 15Gram en/of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verschillende aanbieders en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van deze website kan u de services rustig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Flawinne? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Flawinne. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende leveranciers hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als allesreiniger en grillworst. In de regel gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Flawinne vergelijken

Zoekt u een handige diepvriesmaaltijd in Flawinne? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn meerdere menu’s die in lijn zijn met uw gesteldheid en eetpatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree en Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Namur. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Flawinne voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt af van zaken als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen bestelt u vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kunt u al bestellen vanaf €6,2.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Paprikasoep, een gezonde salade en een toetje als Aardbeien ijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Centrale postcode: 5020

Top-5 bereide maaltijden

 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Kip kerrie ananas met risotto

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Flawinne aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De seniorenmaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Prei-gehaktschotel of Tortellini gevuld met kaas. Zodoende krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, gemalen, lactosevrij of misschien veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Flawinne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit