Maaltijdservice Malonne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malonne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Malonne? Geholpen door www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €3,65 per persoon. Genieten van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Malonne ontvangt u heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
BeoordelingProefbox met maaltijden
Postcode5020
Prijs per maaltijd€5,07
Populaire maaltijdRundvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Malonne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Malonne. We hebben het over landelijke organisaties als Delimeal en/of 0. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene organisaties en zorginstellingen. Iedere partij biedt z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze tool kan u daarom de leveranciers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Malonne? Geen probleem! Opvallend veel traiteurs houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven structuur en smaak onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malonne. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers voorzien in een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval krijgt men eenvoudig de boodschappen zoals grillworst of dieetproducten. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Malonne vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Malonne? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele opwarmmaaltijden die rijmen met uw omstandigheden voedingspatroon. Denk maar aan Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree of Gehaktschotel Met Worteltjes? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Namur. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malonne voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree is er al voor €3,85.
 • Een daghap aan huis als Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree wordt al bezorgd vanaf €5,8.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Ossenstaartsoep, een gezonde salade en een toetje als Baklava om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Centrale postcode: 5020

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Couscous, kip, mergueze worst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malonne regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele maaltijdservices en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijdservices bieden een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, via een menulijst, of online. Uw bestelling wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Pasta carbonara of Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten. Daardoor kan iedereen genieten van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Malonne. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit