Maaltijdservice Daussoulx

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Daussoulx voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Daussoulx? Via onze vergelijker doorzoekt u eenvoudig alle services in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,95 p.p. Ouderwets genieten van Nasi goreng, quorn, satésaus en Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Daussoulx beschikt u over vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
RecensieSpeciaal proefpakket
Postcode5020
Maaltijd prijs€5,05
Nummer 1-maaltijdVarkensvlees met appel in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Daussoulx

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Daussoulx. Neem belangrijke services als Marley Spoon of Home Cuisine. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima aanbieders en verswinkels. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Daussoulx? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Daussoulx. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als koffiecreamer of leverkaas. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Daussoulx vergelijken

Zoekt u een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Daussoulx? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en voedingsadvies. Neem nu Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Op maaltijdbutler.be treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Namur. Overweeg ook altijd het proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Daussoulx voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt gevormd door zaken als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kervelsoep is er al voor €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Bamisoep, extra groenten en om het compleet te maken Vanille/Kersen mousse als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Linzensoep met bleekselderij

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Daussoulx aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies er een. Controleer goed het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Babi ketjap, bami of Spaghetti met broccoli. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Veel ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm of veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Daussoulx. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit