Maaltijdservice Ohey

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ohey voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ohey? Geholpen door onze tool vindt u overzichtelijk alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,85 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Ohey geniet u van uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteOhey
BeoordelingAltijd bereikbaar
Postcode5350
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,08
Populaire maaltijdGehaktballetjes in satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ohey

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Ohey. U kunt denken aan landelijke leveranciers als Meal-Story en/of Spar. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verschillende instellingen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder levert een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de bedrijven op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er specifieke wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ohey? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ohey. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt men snel broodnodige boodschappen als cola of afwasborstel. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ohey vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Ohey? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn velerlei maaltijdservices die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Ohey. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ohey voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Een daghap aan huis als Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn wordt al bezorgd vanaf €7,4.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Rozenbottelsoep, iets te drinken en om het compleet te maken Yoghurt om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ohey voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Ohey
 • Postcodegebied: 5350

Populaire bereide maaltijden

 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Kalkoenmedaillons in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ohey bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De menu’s worden veelal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Visstukjes in kruidensaus of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, glutenvrij of misschien veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ohey. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente