Maaltijdservice Nieuwmunster

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwmunster voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwmunster? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be treft u eenvoudig alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,90 per keer. Smullen van Vegetarische burger, uiensaus, aardappelpuree, rode kool of Babi ketjap, mihoen goreng? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Nieuwmunster ontvangt u heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZuienkerke
RecensieVerrast door de smaak
Postcode8377
Prijs per gerecht€6,33
Meest gekozen maaltijdRookworst met stamppot zuurkool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Nieuwmunster

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Nieuwmunster. Neem belangrijke partijen als Dienstenthuis.be en 15Gram. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor interessante initiatieven en verswinkels. Elke aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Nieuwmunster? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwmunster. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste organisaties voorzien in een premium boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men direct de boodschappen zoals melk en halfvolle yoghurt. Gewoonlijk gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Nieuwmunster vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nieuwmunster? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei thuismaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenbout Perziken Puree of Macaroni Ham Kaassaus? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Zuienkerke. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwmunster voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door o.a. de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree bestelt u vanaf €5,5.
 • Een daghap aan huis als Kip met jus, rode bieten en krielaardappels kunt u al bestellen vanaf €7,3.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, een extra salade en voor de volledigheid een Vanille ijs na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Zuienkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Penne, champignonragout, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nieuwmunster aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Vaak is dat mogelijk telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Bami goreng en Spaghetti Bolognese, kaas. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Nieuwmunster. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit