Maaltijdservice Meetkerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meetkerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Meetkerke? Met behulp van onze tool vindt u gemakkelijk alle leveranciers in uw regio! Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,45 per keer. Ouderwets genieten van Prei a la creme of Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Meetkerke smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteZuienkerke
ReactieNiet duur, wel lekker
Postcode8377
Prijs per gerecht€6,32
Maaltijd-topperWisselmenu Aspergesoep met zalm

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Meetkerke

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Meetkerke. Neem bijv. belangrijke organisaties als Viangro en Aldi. Ook binnen de gemeente zien we interessante instellingen en speciale eetpunten. Iedere optie heeft zo een eigen menu en voorwaarden. Via deze website kan u daarom de bezorgdiensten rustig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Meetkerke? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meetkerke. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo koop u direct praktische of verse producten als rijstepap en toiletpapier. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Meetkerke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Meetkerke? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn een groot aantal mogelijkheden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus? Verderop vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Zuienkerke. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meetkerke voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree is er al vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel kunt u al bestellen vanaf €3,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Prei-gehaktschotel bestelt u vanaf €7,25.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minestronesoep, extra groenten en een toetje als Tiramisu na. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Zuienkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meetkerke aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men probleemloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De bezorgmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 90+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Beef Squats of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Hiermee zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Denk aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Meetkerke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit