Maaltijdservice Dudzele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dudzele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Dudzele? Geholpen door deze website ontdekt u probleemloos alle aanbieders in de buurt! Warme gerechten, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Nu al voor €4,35. Aanschuiven voor Gehaktschijf met appelcompote of Groentesoep Met Balletjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Dudzele krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
RecensieLekkerder dan ik dacht
Postcode8380
Gemiddelde kosten€6,34
Geliefde maaltijdRaapstelen stamppot met beenham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Dudzele

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Dudzele. We hebben het over landelijke partijen als HelloFresh of Meal-Story. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante partijen en verswinkels. Elke partij heeft zo een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze vergelijker kan u daarom de leveranciers op uw gemak met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Dudzele? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dudzele. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als desembrood rogge of appelsap. Normaal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Dudzele vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Dudzele? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke diëten. U kunt denken aan Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Aan de hand van deze website achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Brugge. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dudzele voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd heeft te maken met onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree is er al voor €4,75.
 • Een daghap aan huis als Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen is beschikbaar vanaf €7,25.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Bosintang, een gezonde salade en om het compleet te maken Chocolade mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst
 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Schnitzel met gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Dudzele regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let met name op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Kabeljauw in kruidensaus en Linzensoep met bleekselderij. Zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de regel door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Dudzele. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit