Maaltijdservice Lissewege

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lissewege voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lissewege? Met behulp van www.maaltijdbutler.be ontdekt u eenvoudig alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,85 p.p. Genieten van Rundergehakt, witlof, aardappelpuree of Parijse worteltjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijddienst in Lissewege krijgt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteBrugge
RecensieSmaak valt niet tegen
Postcode8380
Prijs per gerecht€6,35
Geliefde maaltijdVarkenssaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lissewege

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in Lissewege. Denk dan aan belangrijke partijen als Prego en/of Home Cuisine. Maar ook lokaal kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en sociale voorzieningen. Elke service wordt bestempeld door z’n eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kunt u dus de services probleemloos op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lissewege? Er is een oplossing! Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lissewege. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Hiermee bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals sinaasappelsap en griekse yoghurt. Dikwijls gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Lissewege vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Lissewege? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit flink wat seniorenmaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en diëten/allergieën. Denk maar aan Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Verderop vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Brugge. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lissewege voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kan je kopen vanaf €3,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is er al vanaf €7,45.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bietensoep, extra groenten en om het compleet te maken Vruchtensalade achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Brugge voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool
 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lissewege aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het soort gerechten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u direct opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 maaltijden. Bij diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst en Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u deze besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lissewege. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit