Maaltijdservice Moortsele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moortsele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Moortsele? D.m.v. www.maaltijdbutler.be vergelijkt u supersnel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,70 per gerecht. Flink uitpakken met Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen en Chili sin carne? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijddienst in Moortsele geniet u van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOosterzele
ReactieInteressant proefpakket
Postcode9860
Gemiddelde prijs€6,04
Vaak bestelde maaltijdVarkenslapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Moortsele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Moortsele. Neem belangrijke aanbieders als Viangro en 0. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante initiatieven en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Moortsele? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moortsele. Een redding voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt men direct de boodschappen zoals magere kwark en palingworst. Niet zelden gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Moortsele vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Moortsele? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden relatief veel type aanbieders die matchen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Groentesoep Met Balletjes of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Via onze vergelijker ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Oosterzele. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moortsele voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Visburger met groenten is er al vanaf €5,5.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Juliennesoep, extra groenten en een dessert als Vla om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Oosterzele voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moortsele aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Visstukjes in kruidensaus of Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of misschien koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Moortsele. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit