Maaltijdservice Orp-Jauche

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Orp-Jauche voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Orp-Jauche? Middels onze tool vindt u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,60 per gerecht. Aan tafel voor Eieromelet in kaassaus of Gekruide krieltjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Orp-Jauche krijgt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
Waarom bestellen?Altijd in de buurt
Postcode1350
Gemiddelde kosten€5,2
Meest gekozen maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Orp-Jauche

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Orp-Jauche. Denk dan aan erkende firma’s als Traiteur Goossens of Viangro. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene instanties en zorginstellingen. Elke service hanteert een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze website kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Orp-Jauche? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Orp-Jauche. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Hiermee koop men snel de boodschappen zoals cervelaat en koffie. Niet zelden gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Orp-Jauche vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Orp-Jauche? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die matchen met uw voorkeuren en eventuele dieet. U kunt denken aan Macaroni Ham Kaassaus en Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Via onze vergelijker treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Orp-Jauche. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Orp-Jauche voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Gazpacho, extra groenten en voor de volledigheid een Dame blanche ijs na. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Kipfilet
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Orp-Jauche bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Vaak doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Gentse Waterzooi of Penne pesto, kip, groene groenten. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. De warme schotel is essentieel. Diverse ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en ook vegetarisch, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Orp-Jauche. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente