Maaltijdservice Folx-Les-Caves

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Folx-Les-Caves voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Folx-Les-Caves? Dankzij deze website vergelijkt u supersnel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,35 p.p. Flink uitpakken met Dieet Kippenbout Perziken Puree of Bloemkool met runderlap en aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Folx-Les-Caves krijgt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOrp-Jauche
BeoordelingProfessionele keuken
Postcode1350
Prijs per gerecht€5,19
Vaak bestelde maaltijdRundergoulash

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Folx-Les-Caves

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in Folx-Les-Caves. Denk dan aan veel gekozen aanbieders als Colruyt en/of Meal-Story. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van leveranciers en sociale voorzieningen. Elke partij biedt een “eigen” aanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Folx-Les-Caves? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Folx-Les-Caves. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men snel broodnodige boodschappen als muesli of halfvolle kwark. Veelal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Folx-Les-Caves vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Folx-Les-Caves? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Via onze vergelijker vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Orp-Jauche. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Folx-Les-Caves voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs komt tot stand door factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €3,65.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie bestelt u vanaf €6,35.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Consommé, een lekker bijgerecht en een toetje als Vanille mousse om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Orp-Jauche voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Folx-Les-Caves regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice matcht met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Vaak is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden in de regel bezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 15 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus en Raapstelen stamppot met beenham. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en ook veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Folx-Les-Caves. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit