Maaltijdservice Céroux-Mousty

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Céroux-Mousty voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Céroux-Mousty? Dankzij www.maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,55 p.p. Smullen van Kip in roomsaus of Spinaziestamppot? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Céroux-Mousty ontvangt u gezonde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOttignies-Louvain-La-Neuve
ReactieVaste bezorgdagen
Postcode1341
Maaltijd prijs€5,15
Populaire maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Céroux-Mousty

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Céroux-Mousty. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als HelloFresh en Prego. Echter, ook heel lokaal zien we allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de firma’s overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Céroux-Mousty? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Céroux-Mousty. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hanteren ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als appelsap en rauwe ham. Gewoonlijk gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Céroux-Mousty vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Céroux-Mousty? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Hieronder ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ottignies-Louvain-La-Neuve. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Céroux-Mousty voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Spareribs, aardappelpuree met persillade, andijvie à la crème kan je kopen vanaf €6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Okrosjka, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Pistache ijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ottignies-Louvain-La-Neuve voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi goreng
 • Snijbonen
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Céroux-Mousty aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele aanbieders en kies een geschikte. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De seniorenmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème en Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij of juist eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Céroux-Mousty. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit