Maaltijdservice Limelette

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Limelette voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Limelette? Door gebruik te maken van deze pagina doorzoekt u gemakkelijk alle bedrijven die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per maaltijd. Smullen van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Boerengehaktschotel met aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Limelette beschikt u over heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteOttignies-Louvain-La-Neuve
BeoordelingZelf bezorgdag kiezen
Postcode1342
Prijs per gerecht€5,16
Populaire maaltijdVarkens-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Limelette

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Limelette. Denk dan aan erkende organisaties als Delimeal en Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente zien we interessante partijen en wijkrestaurants. Elke partij onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kunt u dus de bedrijven eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Limelette? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Limelette. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u snel verse of handige boodschappen als paté en falafel burger. Doorgaans gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Limelette vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Limelette? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw wensen en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Ottignies-Louvain-La-Neuve. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Limelette voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht heeft te maken met aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Een daghap aan huis als Gebakken kibbeling wordt al bezorgd vanaf €5,5.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Harira, extra groenten en iets lichts zoals Pêche melba om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Ottignies-Louvain-La-Neuve voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami goreng
 • Spaghetti
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Runderhachee, stamppot hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Limelette bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk populaire leveranciers en selecteer er een. Let met name op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijd-verzorgers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt vaak tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten of Rundvlees in saus. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Limelette. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit