Maaltijdservice Oud-Heverlee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oud-Heverlee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Oud-Heverlee? Door gebruik te maken van onze tool treft u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een bezorgmaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per gerecht. Aan tafel voor Visburger met groenten en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Oud-Heverlee smult u weer van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteOud-Heverlee
RecensieOpwarmen met microgolf
Postcode3050
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,46
Nummer 1-maaltijdWitte rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Oud-Heverlee

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Oud-Heverlee. Neem erkende services als Delimeal en 0. Echter, ook heel lokaal zijn er uitstekende instanties en slagerijen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Dankzij onze tool kan u daardoor de leveranciers overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oud-Heverlee? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oud-Heverlee. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers bieden ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop u snel verse of handige boodschappen als muesli of volle melk. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Oud-Heverlee vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Oud-Heverlee? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Macaroni Ham Kaassaus? Op maaltijdbutler.be treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Oud-Heverlee. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oud-Heverlee voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree vindt u vaak al vanaf €6,45.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Consommé, iets te drinken en om het compleet te maken Dame blanche mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oud-Heverlee voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Heldere kippensoep
 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Wild Crunches
 • Thaise curry

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oud-Heverlee regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De grote leveranciers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden of Koolvis, broccoli, kruidenpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Oud-Heverlee. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente