Maaltijdservice Bevere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bevere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Bevere? Middels onze tool vindt u eenvoudig alle bedrijven in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,15 per persoon. Genieten van Lamsvlees in rozemarijnsaus of Pastaschotel: kip met broccoli? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Bevere hebt u toegang tot smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ReactieUniek voor senioren
Postcode9700
Prijs per gerecht€5,53
Meest gekozen maaltijdHamburger, ui en champignons

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bevere

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in Bevere. Neem bijv. populaire leveranciers als Dienstenthuis.be en Foodbag. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van instanties en slagerijen. Elke optie wordt gekenmerkt door z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kunt u de aanbieders gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bevere? Er kan meer dan u denkt! Flink wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bevere. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt men probleemloos broodnodige boodschappen als leverworst en afwasborstel. Dikwijls gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Bevere vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bevere? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal soorten maaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Wat te denken van Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Hieronder ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Oudenaarde. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bevere voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Een warme dagschotel als Parijse worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €7,45.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Borsjtsj, iets te drinken en voor de volledigheid een Sinaasappel mousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Gehakt, prei, aardappelpuree
 • Vegetarische roerbakstukjes
 • Reepjes kippenvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bevere regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gelijk nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli en Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Bevere. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit