Maaltijdservice Kwaremont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kwaremont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kwaremont? Door middel van maaltijdbutler.be doorzoekt u eenvoudig alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,60. Ouderwets genieten van Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden of Koninginnesoep met kip? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Kwaremont geniet u van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKluisbergen
Waarom bestellen?Ook voor diëten
Postcode9690
Gemiddelde kosten€5,5
Meest gekozen maaltijdBloemkool cordonbleu schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Kwaremont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Kwaremont. Neem landelijke bedrijven als Colruyt en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei instanties en sociale voorzieningen. Elke partij heeft weer zijn eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze pagina kunt u de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijv. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Kwaremont? Dat is niet erg! Steeds meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven structuur en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kwaremont. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo krijgt u direct de supermarktartikelen als dieetproducten of thee. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Kwaremont vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Kwaremont? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere mogelijkheden die kloppen met uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt denken aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Hieronder vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Kluisbergen. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kwaremont voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Blinde Vink Puree Met Prei vindt u vaak al vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei bestelt u vanaf €4,75.
 • De daghap voor ouderen als Hachee met rodekool en witte rijst is beschikbaar vanaf €6,2.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Misosoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Poire belle Hélène om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kluisbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stamppot rode kool met hachee
 • Rode kool met gehakt schotel
 • Stamppot spinazie a la creme
 • Gepaneerde kalkoenschnitzel
 • Runderhachee met rode kool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kwaremont regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente en Cordon Bleu met groenten. Hierdoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Kwaremont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit