Maaltijdservice Ruien

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ruien voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ruien? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel alle aanbieders in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,20 per persoon. Genieten van Groentesoep Met Balletjes en Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Ruien geniet u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKluisbergen
ErvaringGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode9690
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,51
Vaak gekozen maaltijdRode kool met gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Ruien

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Ruien. Neem bijv. veel gekozen bedrijven als Foodbag of Yumbel. Echter, ook heel lokaal bestaan er uitstekende initiatieven en zorginstellingen. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ruien? Dat is niet erg! Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ruien. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee krijgt u zonder moeite broodnodige boodschappen als koeken en knäckebröd. Doorgaans gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ruien vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Ruien? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende type aanbieders die in lijn zijn met uw situatie en menu voorkeuren. Neem nu Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Kluisbergen. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ruien voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel wordt al bezorgd vanaf €5,9.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bonensoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Roomijs om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Kluisbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees
 • Spinaziestamppot, braadworst
 • Koolvisfilet in mosterdsaus
 • Rundvlees in basilicumsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ruien bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst welke vorm van een seniorenmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Let goed op het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men moeiteloos opnieuw bestellen. In veel gevallen kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De (warme) maaltijden wordt doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 menu’s. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdservices werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen of Ribkarbonade in jus. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en ook vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Ruien. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit