Maaltijdservice Berchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Berchem? Via de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,30 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree en Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Berchem profiteert u van complete gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKluisbergen
RecensieVakkundige chefkoks
Postcode9690
Gemiddelde prijs€5,49
Maaltijd-topperVarkenshaas boontjes schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Berchem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Berchem. Bijvoorbeeld populaire leveranciers als Dienstenthuis.be of Traiteur Goossens. Ook binnen de gemeente bestaan er interessante partijen en sociale voorzieningen. Elke leverancier heeft zo een heel eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van maaltijdbutler.be kunt u de organisaties snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Berchem? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berchem. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel services bieden ook een premium boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt men zonder moeite praktische of verse producten als koeken en leverworst. Dikwijls zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Berchem vergelijken

Zoekt u een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Berchem? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse opties die passen bij uw uw omstandigheden en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie of Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Op deze pagina ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Kluisbergen. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berchem voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door o.a. het bedrijf, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes is beschikbaar vanaf €5,55.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, een extra salade en iets lichts zoals Kwark achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Kluisbergen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot Andijvie met spekjes
 • Bloemkool cordonbleu schotel
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Reepjes varkensvlees in jus
 • Varkenshaasje in pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Berchem aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijdservices en kies er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden in de regel thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met circa 30 gerechten. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes en Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen. Handig, want zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of wellicht eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Berchem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit