Maaltijdservice Edelare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Edelare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Edelare? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u gemakkelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,75 per maaltijd. Aan tafel voor Pasta Carbonara met ei, spek en ui en Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Edelare krijgt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
RecensieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode9700
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,54
Nummer 1-maaltijdLinzensoep met bleekselderij

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Edelare

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Edelare. Denk dan aan belangrijke partijen als Vlotter of Foodbag. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie levert z’n eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Edelare? Dat is niet erg! Steeds meer cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Edelare. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop men direct praktische of verse producten als kwark of jam. Niet zelden kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Edelare vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Edelare? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel leveranciers die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Wat te denken van Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Op deze pagina ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Oudenaarde. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Edelare voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel bestelt u vanaf €5,45.
 • Een daghap aan huis als Garnalensoep wordt al bezorgd vanaf €5,8.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Witlofsoep, extra groenten en een toetje als Vanille ijs om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Lamsvlees in rozemarijnsaus
 • Braadworst in barbecuesaus

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Edelare bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en kies er een. Kijk goed na het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus en Varkensvlees in saus. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding is cruciaal voor een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Edelare. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit