Maaltijdservice Eine

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eine voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eine? Geholpen door deze pagina treft u moeiteloos alle leveranciers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,55 per keer. Aanschuiven voor Savooiekool of Kip tandoori? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Eine hebt u toegang tot verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ErvaringLekker en persoonlijk
Postcode9700
Maaltijd prijs€5,55
Vaak bestelde maaltijdSpaghetti, tonijn, kappertjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Eine

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Eine. Neem bijv. landelijke firma’s als Delimeal en/of 0. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene instanties en restaurants. Elke aanbieder levert een eigen menu en voorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de organisaties snel en makkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Eine? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eine. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal aanbieders hebben ook een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Zodoende haalt u snel broodnodige boodschappen als honing of paté. In algemene zin kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Eine vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Eine? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die in lijn zijn met uw situatie en voedingsadvies. Denk maar aan Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Hieronder bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Oudenaarde. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eine voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie is beschikbaar vanaf €6,4.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Witte tomatensoep, extra groenten en een dessert als Tiramisu mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Tortellini gevuld met kaas

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eine aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden aanbieders en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kan men elke dag nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De menu’s worden doorgaans bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Runderstoofpotje. Op die manier zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, gemalen of vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Eine. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit