Maaltijdservice Ename

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ename voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Ename? D.m.v. deze pagina doorzoekt u probleemloos alle aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,25 per keer. Aan tafel voor Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Ename krijgt u ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
ErvaringGemakkelijk opwarmen
Postcode9700
Prijs per gerecht€5,56
Populaire maaltijdCouscous, kip, mergueze worst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ename

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Ename. Neem grote partijen als Colruyt en/of 0. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima partijen en restaurants. Iedere organisatie biedt een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bezorgers op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Ename? Er kan meer dan u denkt! Legio traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ename. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals roomboter en paté. Meestal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Ename vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Ename? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die rijmen met uw eisen en eetpatroon. U kunt denken aan Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Oudenaarde. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ename voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al voor €4,6.
 • Een warme dagschotel als Kiptajine kunt u al bestellen vanaf €6,2.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Appeltaart na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Groentensoep met gehaktballen
 • Gegrilde groentenmix in saus
 • Gehaktballetjes in satésaus
 • Snijbonen met een kipfilet

Plekken in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ename aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De (warme) maaltijden wordt vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 25 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Rondom tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie of Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Ename. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit