Maaltijdservice Heurne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heurne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Heurne? D.m.v. deze pagina ontdekt u gemakkelijk alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,75 per maal. Ouderwets genieten van Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree en Erwtensoep met rookworst? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Heurne beschikt u over verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteOudenaarde
Waarom bestellen?Opwarmen met microgolf
Postcode9700
Prijs per maaltijd€5,57
Maaltijd-topperPannenkoeken met appelvulling

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Heurne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Heurne. We hebben het over interessante firma’s als Delimeal en/of Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal ontstaan er allerlei organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Heurne? Geen probleem! Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heurne. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier haalt u moeiteloos de boodschappen zoals sappen of scharreleieren. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Heurne vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Heurne? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit vele leveranciers die voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Neem nu Vispannetje Met Parijse Wortelen En Puree of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Hieronder bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Oudenaarde. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heurne voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,85.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, een extra salade en voor de volledigheid een Custard om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Oudenaarde voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Babi ketjap, mihoen goreng

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heurne aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welk soort maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 gerechten. Bij diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Spaghetti Napoli of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding helpt mee aan uw algehele gesteldheid. De warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of misschien veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Heurne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit